Dilerseniz öncelikle size biraz kütüphanemi tanıtayım ya da hemen kütüphanemi nasıl kullanacağınızı anlatayım.
Tanıtım :
1 - Kütüphanemde, çocuk emeği, sağlık-güvenlik-çevre, sivil toplum kuruluşları, sosyal güvenlik ve benzeri konularda eserlere erişebilirsiniz.
2 - İsterseniz sadece belirli bir konu başlığı altındaki kitaplara göz atabilirsiniz.
3 - Dilerseniz eserleri sizin için adlarına, yazarlarına, dillerine ya da konu başlıklarına göre sıraya dizebilirim.
4 - Daha önce gezdiğiniz kütüphanelerden farklı olarak, kurdu olduğum bu kütüphanenin tüm kitaplarının "içindekiler" ("index") kısımlarını da yalayıp yuttum.
5 - Üstelik eserin, varsa adı, yazarı, konu başlığı, içindekiler kısmı, dili, orjinal dili, çevirmeni, yayıncısı, yayın tarihi, türü, periyodu, cilt numarası, ISBN ya da ISSN numarası ve referans bilgilerini de sizden saklamıyorum.
6 - "Hepsi iyi hoş da Kitapkurdu, ben bir kitap arıyorum, adı da yanlış hatırlamıyorsam, "Türkiyede Çocuk Düşürme" ya da "Çocuk Düşürme" gibi birşey olacaktı. Bana bunu bulur musun?" dediğinizi duyar gibiyim. Bulmaz mıyım, elbette bulurum! Hem sadece ismine göre değil, yazarına (yazarın tüm ismini hatırlamanıza da gerek yok), yayınevine, kısaca dağarcığımdaki tüm bilgilerine (evet evet, "içindekiler" kısmı da dahil) göre bir taramayı da tüm kütüphanemde yapıp, sonuçları isteğiniz doğrultusunda "eser adı", "yazar adı", "dili" ya da "konu başlığı"na göre sıraya dizebiliyorum.
Kütüphanemde neler olduğuna değindiğime göre, dilerseniz şimdi de kütüphanemi nasıl kullanabileceğinize bir göz atalım.
Devam ->