Standart Metodlarla Menşei Hayvani ve Nebati Gıdaların Mikrobiyolojik Kontrolü

Kitap : Standart Metodlarla Menşei Hayvani ve Nebati Gıdaların Mikrobiyolojik Kontrolü

Yazar : * Abdullah İleri

Dil : Türkçe

Bölüm : Sosyal Hekimlik

Yayın Yeri : Ankara

Yayın Tarihi : 1964

Yayıncı : T.C.Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı Hıfzıssıha Okulı

Orijinal Dil : Türkçe

Tür : Kitap

Kitap No : 5312

İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER
Önsöz ...................................................................
Kitabın Kullanılışı Hakkında Kısa Bilgi ............................
Bölüm :
1. Numune Almada Genel Esaslar ................................
2. Şişe İçerisinde Bulunan Yumuşak İçecekler ve Gazozlar
3. Salamura Edilmiş Sebzeler ......................................
4. Konserve Gıdalar...............................................,
5. Karbonhidratlı Prodüktler.......................................
ö.Hububat ve Hububat Prodüküeri ..............................
7. Dehidre Meyva ve Sebzeler ...................................,
8. Yumurta ve Yumurta Prodüküeri ..............................
9. Fermente Edilmiş Gıdalar .......................................
lO.Meyva Sulan ve Konsantrasyonları...........................
11. Dondurulmuş Meyvalar, Sebzeler ve Evvelce Pişirilmiş Dondurulmuş Gıdalar .............................................
12. Mayonezler, Salatalar ve Fransız Tipi Salçalar ............
13.Et ve Et Prodüktleri .............................................
14. Kümes Hayvanları Etleri .......................................
15. Midye ve İstiridyeler .............................................
16. Süt ve Süt Prodüktleri ..........................................
17. Baharat............................................................
18. Gıda Zehirlenmeleri Yapan Mikroorgan i mt'lerfa Tesbiti ve Sayılması......................................................
19. Sanitasyon İndeksleri..........................................
20. Mikrobiyolojik Standardlar ....................................
Ek A — Kültür Vasatları ....................................
Ek B — Boyalar .............................................
Ek C — Miyarlar ve IndikatÖrler ...........................
Literatür..............................................................