Suların Tasfiyesinin Teknikleri ve Kontrolü
İÇİNDEKİLERFİHRİSTÖnsüz .................. Giriş................... Bölüm 1. Su tüketimi kaynaklarının himayesi . . . Bölüm 2. Rezarvarların kontrolü........ Bölüm 3. Havalandırma........... Bölüm 4. Tat ve kokulardan korunma ve izale . . . . Bölüm 5. Koagülasyon ve flokülasyon...... Bölüm 6. Sedimantasyon........... Bölüm 7. F'iltrasyon ............ Bölüm 8. Klorlama ve diğer sterilizasyon usulleri . Bölüm 9. İçme suyuna tatbik olunabilecek kalite normları, menşei su olan hastalıklar ....", Bölüm 10. Florlama............. Bölüm 11. Aşınmaya (Corrosion) karşı savaş . . . . Bölüm 12. Demir ve manganın alınması...... Bölüm 13. Yumuşatma ve madenlerin alınması (demineralisation) . . ........ Bölüm 14. Dosyalar . . s........... Bölüm 15. Personel............. Bölüm 16. Tevzi şebekelerinin işletilmesi...... Ek 1. Konsantrasyon ve dozların hesabı..... Ek 2. Suların tasfiyesinde kullanılan kimyasal maddelerin Özellikleri....... . . . . Ek 3. Çevirme faktör ve listeleri........ Ek 4. Kimyasal denklemler.......... İlâve : Lâboratuvar metodlan.......... Referans ................. |