Toplu Beslenme Yapılan Kurumlar İçin Standart Yemek Tarifeleri

Kitap : Toplu Beslenme Yapılan Kurumlar İçin Standart Yemek Tarifeleri

Yazar : * Türkan Kutluay

Dil : Türkçe

Bölüm : Sağlık-Güvenlik-Çevre

Yayın Yeri : Ankara

Yayın Tarihi : Ocak 1977

Yayıncı : Cihan Matbaası

Tür : Kitap

Kitap No : 438

İÇİNDEKİLER

î Ç î N D E K t L E R
Birinci Bölüm Sayfa No
? Standart Yemek Tarifelerinin Tanımı
? Standart Yemek Tarifelerinin Kullanılması Yararlan ve iaşe Tabelalarının (Rasyonlar) işlenişi
? Yemek Kalitesine Etki Eden Etmenler ve Yemek Hazırlama ve Pişirmede Dikkat Edilecek Hususlar .
? Yararlanılan Kaynaklar
ikinci Bölüm
? Standart Yemek Tarifeleri ile ilgili Açıklamalar
? Standart Yemek Tarifeleri
? Menülerde Yer Alan Tarife Gerektirmeyen Fakat iaşe Tabelası için Gerekli Yiyecekler ve Porsiyon Miktarları,
? Standart Yemek Tarifelerinin Enerji ve Besin öğeleri Değerleri 130
? Menülerde Yer Alan, Tarife Gerektirmeyen Fakat iaşe Tabelası için Gerekli Yiyeceklerin Enerji ve Besin Öğeleri Değerleri
Üçüncü Bölüm
? Bu Bölümdeki Tablo ile ilgili Açıklamalar
? Standart Yemek Tarifelerinin içine Giren Yiyecek Maddelerinin 10 -- 25 ? 50 ? 100 ? 250 ? 500 ? 750 ? 1000 ? 2000 ? 3000 Kişi için Gerekli Bürüt ve Net Miktarlar
? Yemek Tarifeleri için indeks