Toplu Beslenme Yapılan Kurumlar İçin Standart Yemek Tarifeleri
İÇİNDEKİLERî Ç î N D E K t L E RBirinci Bölüm Sayfa No ? Standart Yemek Tarifelerinin Tanımı ? Standart Yemek Tarifelerinin Kullanılması Yararlan ve iaşe Tabelalarının (Rasyonlar) işlenişi ? Yemek Kalitesine Etki Eden Etmenler ve Yemek Hazırlama ve Pişirmede Dikkat Edilecek Hususlar . ? Yararlanılan Kaynaklar ikinci Bölüm ? Standart Yemek Tarifeleri ile ilgili Açıklamalar ? Standart Yemek Tarifeleri ? Menülerde Yer Alan Tarife Gerektirmeyen Fakat iaşe Tabelası için Gerekli Yiyecekler ve Porsiyon Miktarları, ? Standart Yemek Tarifelerinin Enerji ve Besin öğeleri Değerleri 130 ? Menülerde Yer Alan, Tarife Gerektirmeyen Fakat iaşe Tabelası için Gerekli Yiyeceklerin Enerji ve Besin Öğeleri Değerleri Üçüncü Bölüm ? Bu Bölümdeki Tablo ile ilgili Açıklamalar ? Standart Yemek Tarifelerinin içine Giren Yiyecek Maddelerinin 10 -- 25 ? 50 ? 100 ? 250 ? 500 ? 750 ? 1000 ? 2000 ? 3000 Kişi için Gerekli Bürüt ve Net Miktarlar ? Yemek Tarifeleri için indeks |