Tüketim Kooperatifleri İçin Mağaza Yönetim Kılavuzu
İÇİNDEKİLERİÇİNDEKİLER- Önsöz ... ... ... ... ... ... ... ... ... . 1 - Kooperatif Mağazaları îçinBina ve Malzemeler 2 - Mağaza iç ve Dış Dekorasyonu ... ... ... ... ... ... .. 3 - Mağaza işletmeciliğinin Planlanması ve Denetimi 4 - Mağazada işbölümü ve Personel Yönetimi 5 - Satış Elemanlarının Eğitimi ... ... ... ... ... ... ... ... 6 - Kasiyerlerin Eğitimi ... ... ... ... ... ... ... ... ... 7 - Depo Düzenlemesi ve Depolama İşlemleri 8 - Mağaza Düzenlemesi ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 9 - Satılacak Mal Türleri ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 10 - Mal Siparişi ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 11 - Malların Teslim Alınması ... ... ... ... ... ... ... ... .. 12 - Tartım ve Önpaketleme ... ... ... ... ... ... ... ... .. 13 - Fiyatlandırma ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 14 - Kooperatif Mağazalarında Malların Sergilenmesi Kuralları ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 15 - Etiketleme ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 16 - Stok Kontrolü ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 17 - Fire, Zayiat ve Mağaza Hırsızlığının Önlenmesi 18 - Sayım ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. 19 - Yararlanılan Kaynaklar ... ... ... ... ... ... ... ... .. |